Przed rejestracją uprasza o przemyślenie swojej decyzji, natomiast po rejestracji należy sprawdzić czy konto zostało aktywowane. Przy braku napisanych postów konta zostaną usunięte.
W przypadku braku aktywacji konta w terminie do 3 dni od rejestracji prosimy o kontakt przez GG lub Tlen z Fruktem bądź Harlockiem (dane w profilach) i podanie nicka i daty rejestracji. W związku z ogromną liczbą rejestrujących się każdego dnia spambotów zdarzają się opóźnienia w aktywacji, za co przepraszamy.
Administracja
Masowa zagłada spambotów na FORUM!! Jeżeli ktoś rejestrował się w ciągu ostatnich dni/tygodni/miesięcy a jest żywym żądnym dyskusji jmuzycznym maniakiem proszony jest o zapoznanie się z treścią OGŁOSZENIA i kontakt z Administracją.
Wysłany: Nie 19 Lut, 2006 15:27 Ulubiony zespół: DIR EN GREY Ostatnio słucha: Kodoku Ni Shisu, Yueni Kodoku
Moze i racja ale jestem zdania, ze nawet jakby zgrali w jakiejs ukrainie to i tak sala byĹaby peĹa bo przyjechaliby ludzie z zagranicy....
ludzie z europy beda pĹacic po 1000$ za przejazdy do ameryki, hotele i bilety tylko zeby byc na koncercie
desperaci pĹaca 120 euro za rock am ring tylko zeby zobaczyc Diru...
wiec znalezliby sie i tacy co zapĹaciliby za przejazdy na koncert do polski
tylko po prostu jestesmy maĹo atrakcyjnym krajem dla Diru i nie mamy nawet porzÄ dnego festiwalu na ktory mogliby przyjechac
Festiwal by siÄ znalazĹ, ale raczej nikt nie jest zainteresowany ĹciÄ ganiem Dega do Polski. Zadnej firmie siÄ to,imo, nie opĹaca. Nie chodzi o to,ze nas nie staÄ bo sÄ w u nas koncerty duĹźo droĹźszych zespoĹĂłw. O Dir en grey w Polsce maĹo kto sĹyszaĹ,a pomijajac ludzi z tego forum i paru innych to ludzi znajÄ cych ten zespóŠjest chyba bardzo maĹo.
Nie jest... :/
OgĂłlnie z PolskÄ nie jest tak tragicznie. Na róşnych fanlistach PolakĂłw jest sporo (albo poprostu mamy jakÄ Ĺ narodowÄ tendencjÄ do wpisywania siÄ na listy...). Ale mogĹoby byc lepiej...
Wysłany: Pon 20 Lut, 2006 16:34 Ulubiony zespół: Dir en Grey,D'espairs Ray,Zilch,Kagerou... Ostatnio słucha: róşnie to bywa...
ohayou ^^
a wiÄc i ja otrzymaĹam w koĹcu bilety.. faktycznie nie sÄ urodziwe :/
i faktycznie pochĹoneĹo to multum kasy, ale cóş.. dla Dega wszystko
zastanawiam sie teraz jak by tu pojechaÄ Ĺźeby wyszĹo najtaniej.. xDD
i ta plotka o koncercie w Polsce... no plotka, ale i tak mnie denerwuje... :/
Wysłany: Pon 20 Lut, 2006 18:37 Ulubiony zespół: DIR EN GREY Ostatnio słucha: Kodoku Ni Shisu, Yueni Kodoku
God widze ze tylko ja jedna jeszcze nie otrzymaĹam swoich biletĂłw (zaĹamka _ _")
zaczynam sie coraz bardziej martwic a zwĹaszcza tym, ze ten rÄ bniety sklep nie odp. na moje maile
Wysłany: Pon 20 Lut, 2006 20:55 Ulubiony zespół: Dir en Grey,D'espairs Ray,Zilch,Kagerou... Ostatnio słucha: róşnie to bywa...
yay..a w moim przypadku to byĹo wybitnie szybko...no bo tak..w srode zamĂłwiĹam, odrazu dostaĹam potwierdzenie, w piatek dostaĹam maila, Ĺźe wysĹali bilety, a dziĹ juĹź je mam... faktycznie szybko je dostaĹam xDD
Youjeen->> proponujÄ poprosiÄ kogoĹ o pomoc i wysĹaÄ im maila po niemiecku. gdyby nie taka taktyka, me chyba w ogĂłle nie dotaĹybyĹmy biletĂłw na deddo...
a co do tego niby-przyjazdu... widzisz, nie chodzi o to, Ĺźe przyjechaliby ludzie z zagranicy. sponsorzy wykĹadajÄ pieniÄ dze na koncert i w ten sposĂłb reklamujÄ siÄ. a na kija im reklama wĹrĂłd np. PortugalczykĂłw, jeĹli w Portugalii nie majÄ filii?!? trzeba myĹleÄ praktycznie...
_________________ "... akai kizu to kuroi uso to shiroi kioku ga tsukisasaru..."
Wysłany: Wto 21 Lut, 2006 03:04 Ulubiony zespół: DIR EN GREY Ostatnio słucha: Kodoku Ni Shisu, Yueni Kodoku
Eeee tam mam gdzies to gdzie beda koncertowac jak bede chciaĹa to pojade wszedzie i taka jest prawda nie musza przyjezdzac do polski bo ja jestem w stanie pojechac do innego kraju na ich koncert ;p
Po niemiecu powiadasz trzeba sprobowac jutro poprosze kolezakne z niemiec zeby mi przetĹumaczyĹa z anglika na niemca ale ciekawe czy pomoze skoro oni i tak nie odp....
[nie mam do tego gĹowy mam za duzo nauki jeszcze te bilety wyĹozylam kase i coraz mniej mi na tym zalezy...]
Eeee tam mam gdzies to gdzie beda koncertowac jak bede chciaĹa to pojade wszedzie i taka jest prawda nie musza przyjezdzac do polski bo ja jestem w stanie pojechac do innego kraju na ich koncert ;p
lol _^_
nie skomentuje.......
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < )
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
widzisz... nie wszystkim to wisi, bo nie wszystkich staÄ na to, Ĺźeby tak sobie jechaÄ. przykro siÄ robi, jak siÄ czyta takie bzdury...
_________________ "... akai kizu to kuroi uso to shiroi kioku ga tsukisasaru..."
Wysłany: Wto 21 Lut, 2006 13:49 Ulubiony zespół: DIR EN GREY Ostatnio słucha: Kodoku Ni Shisu, Yueni Kodoku
dlaczego bzdury ... ><" Ĺatwiej mi pojechac do berlina niz do wawy blizej i taniej...
wybaczcie jesli to was uraziĹo ale nie siedze w czyjejs kieszeni
a faktycznie nie ma to dla mnie wiekszego znaczenia czy kiedykolwiek przyjada do polski skoro jestem w stanie pojechac do niemiec...
Nie musisz siedzieÄ w czyjejĹ kieszni, ale pomyĹl po prostu co piszesz o.<
... zaĹóşmy, Ĺźe by przyjechali do Frankfurtu nad Mannem, a nie do Berlinia? ZresztÄ na Dir en grey Ĺwiat siÄ nie koĹczy, my chyba rozprawiamy tutaj sprawdÄ bardziej perspektywicznie...
Kurde, troche wyobraĹşni. O.o
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < )
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum