Przed rejestracją uprasza o przemyślenie swojej decyzji, natomiast po rejestracji należy sprawdzić czy konto zostało aktywowane. Przy braku napisanych postów konta zostaną usunięte.
W przypadku braku aktywacji konta w terminie do 3 dni od rejestracji prosimy o kontakt przez GG lub Tlen z Fruktem bądź Harlockiem (dane w profilach) i podanie nicka i daty rejestracji. W związku z ogromną liczbą rejestrujących się każdego dnia spambotów zdarzają się opóźnienia w aktywacji, za co przepraszamy.
Administracja
Masowa zagłada spambotów na FORUM!! Jeżeli ktoś rejestrował się w ciągu ostatnich dni/tygodni/miesięcy a jest żywym żądnym dyskusji jmuzycznym maniakiem proszony jest o zapoznanie się z treścią OGŁOSZENIA i kontakt z Administracją.
Wysłany: Pią 18 Gru, 2009 14:50 Ulubiony zespół: Luna Sea, Seikima II, Dir en grey Ostatnio słucha: http://www.last.fm/user/Oh_Martin/
Teledysku chyba jeszcze nigdzie nie ma. Dwa sample i teraz wielkie oczekiwanie. Jakaś obsuwa im pewnie weszła, albo nie byli zadowoleni z efektu i majstrują od nowa.
Mi ostatnio weszła faza na Rasetsukoku. Też by się nadał ;]
Wysłany: Nie 10 Sty, 2010 18:51 Ulubiony zespół: Luna Sea, Seikima II, Dir en grey Ostatnio słucha: http://www.last.fm/user/Oh_Martin/
Najdluzsza wersja, jaka widzialem to ta tutaj. Urywa się po 2 minutach. Wersja z telewizji, więc zaczynam podejrzewać, że być może w klipie będą jeszcze większe obrzydlistwa niż w obskjurze i TV tego nie chce emitować w calości Oo"
Wysłany: Pon 11 Sty, 2010 14:22 Ulubiony zespół: Luna Sea Ostatnio słucha: Lily Allen
Obadałem i nastawiałem się szczerze na coś więcej. Ciemno jak w dupie, jak już widać coś cokolwiek to tylko twarz Kyo niekoniecznie synchronizująca się z tym co śpiewa... Nie wiem co to niby za akcja, że nie ma normalnego klipu:/
Poziom: 18
HP: 7/711
1%
MP: 339/339
100%
EXP: 18/45
40%
Wysłany: Wto 23 Mar, 2010 18:30 Ulubiony zespół: Dir en Grey, Calmando Qual Ostatnio słucha: www.last.fm/user/Tulak
Dla mnie strasznie lipny ten klip był. Wyłączyłem w połowie z tego co pamiętam ;p
Najbardziej mnie irytował Kyo. Ostru growl, a ten sie buja jak do visualu. I momentami jak by się nie zgrywał ;p Pozatym nic ciekawego się nie dzieje. Jak czytam, że popachniało obscurem to zatanawiam sie czy oglądałem ten sam klip xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum