Przed rejestracją uprasza o przemyślenie swojej decyzji, natomiast po rejestracji należy sprawdzić czy konto zostało aktywowane. Przy braku napisanych postów konta zostaną usunięte.
W przypadku braku aktywacji konta w terminie do 3 dni od rejestracji prosimy o kontakt przez GG lub Tlen z Fruktem bądź Harlockiem (dane w profilach) i podanie nicka i daty rejestracji. W związku z ogromną liczbą rejestrujących się każdego dnia spambotów zdarzają się opóźnienia w aktywacji, za co przepraszamy.
Administracja
Masowa zagłada spambotów na FORUM!! Jeżeli ktoś rejestrował się w ciągu ostatnich dni/tygodni/miesięcy a jest żywym żądnym dyskusji jmuzycznym maniakiem proszony jest o zapoznanie się z treścią OGŁOSZENIA i kontakt z Administracją.
Wysłany: Sob 27 Wrz, 2003 22:12 Ulubiony zespół: B'z, Brahman, Mo'some Tonebender, Pia Ostatnio słucha: last.fm/user/greah/
kpt. Harlock napisał/a:
ja na poczatek polecam "facism". rewelacyjny utwor. a na koncertach... heh... jakiego ma kopa
puscilem go znajomym ............i teraz nie wiedza co o mnie myslec ,jak na koncu uslyszeli wiele znaczace skandowanie tlumu :]
btw
ja na poczatek polecilbym Carnival i Valentine ,az mnie dreszcze przechodza jak slysze te utwory (zwlaszcza Valentine).............szczerze powiedziawszy to wiekszosc utworow D'espairs Ray jest godne polecenia :]
Wysłany: Sob 27 Wrz, 2003 22:34 Ulubiony zespół: Dir en grey Ostatnio słucha: Buck-Tick Buck-Tick Buck-Tick
Facism to swietny utwor, najlepszy z tych co mam^^
Oprocz tego podoba mi sie cale Genwaku.
kpt. Harlock Gość
Poziom: 12
HP: 0/319
0%
MP: 152/152
100%
EXP: 21/27
77%
Wysłany: Sob 27 Wrz, 2003 22:39
ciezko mi jest cos polecac, bo D'espairsRay to dla mnie zespol grajacy bardzo utwory. wszystkie uwazam za rownie dobre. po prostu czasem mam nastroj na dany utwor, a innym razem na inny.
Greahtor napisał/a:
kpt. Harlock napisał/a:
ja na poczatek polecam "facism". rewelacyjny utwor. a na koncertach... heh... jakiego ma kopa ;)
puscilem go znajomym ............i teraz nie wiedza co o mnie myslec ,jak na koncu uslyszeli wiele znaczace skandowanie tlumu :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum