Przed rejestracją uprasza o przemyślenie swojej decyzji, natomiast po rejestracji należy sprawdzić czy konto zostało aktywowane. Przy braku napisanych postów konta zostaną usunięte.
W przypadku braku aktywacji konta w terminie do 3 dni od rejestracji prosimy o kontakt przez GG lub Tlen z Fruktem bądź Harlockiem (dane w profilach) i podanie nicka i daty rejestracji. W związku z ogromną liczbą rejestrujących się każdego dnia spambotów zdarzają się opóźnienia w aktywacji, za co przepraszamy.
Administracja
Masowa zagłada spambotów na FORUM!! Jeżeli ktoś rejestrował się w ciągu ostatnich dni/tygodni/miesięcy a jest żywym żądnym dyskusji jmuzycznym maniakiem proszony jest o zapoznanie się z treścią OGŁOSZENIA i kontakt z Administracją.
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2005 16:12 Ulubiony zespół: Dir en Grey, hide, X-Japan
swietnie! tylko czemu nie wiadomo bylo o tym wczesniej albo oni nie mogliby przyjechac pozniej?! przeciez to niecale 2 miesiace zeby kase zebrac...kurde, no i pewnie nie pojade bo nie bede miec za co, a tak bardzo bym chciala pojechac T.T
Obiecywalem sobie, ze jesli Diru zagra w Europie, nie przegapie tego. Mam zamiar obietnicy dotrzymac. Nigdy w zyciu nie bylem na zadnym koncercie.. moze glupio to zabrzmi, ale chce przezyc z nimi swoj 1-szy raz ;] Nie wazne, ile bede musial za nich zaplacic ;P Rezygnacja z wszystkiego - nowych gierek na PS2, DVD 12012, jedzenie ograniczone do minimum. Uda sie :)
Jesli ktos juz wie, ze go tam nie zabraknie - pisac. Moglby ktos tez chociaz szacunkowo przyblizyc koszty - pociag w 2 strony tez kosztuje... W koncu pare osob z forum bylo na Despach czy Kagerou :)
Prawdopodobnie pojade, chociaz obecnie siedze w Italii i zakuwam =='
Niestety nie bede mogla jechac razem z Wami, ale mam nadzieje, ze sie gdzies w Berlinie znajdziemy jeszcze przed koncertem. Musze przeliczyc moja eurokasa i zaczac glodowac... ale co tam, ne *-* W koncu blizej nie beda...
No chyba ze Veji szykuje kolejna niespodzianke ;D I wish..
Anyway, odezwe sie kiedy juz na 100% zaklepie bilet.
Planujecie jakies zbiorowe zamawianie?
Kto sie pisze na te impreze??
Jesli ktos juz wie, ze go tam nie zabraknie - pisac. Moglby ktos tez chociaz szacunkowo przyblizyc koszty - pociag w 2 strony tez kosztuje... W koncu pare osob z forum bylo na Despach czy Kagerou
zaleĹźy skÄ d chcesz jechaÄ ^.~ nie pamietam ile pĹaciliĹmy za pociÄ g do Berlina z Warszawy, ale z Krakowa do Monachium autobus kosztowaĹ ok 300+ zĹotych, wiÄc podejrzewam Ĺźe pociÄ g bÄdzie kosztowaĹ m-w tyle samo. caĹa wyprawa, przynajmniej ta ostatnia, kosztowaĹa nas okoĹo 700 zĹotych...
niby maĹo to nie jest, ale jakoĹ niewyobraĹźalnie duĹźo teĹź nie, zawsze to bliĹźej niĹź Japonia.
ale fakt, 2 miesiÄ ce to maĹo na zgromadznie takiej kasy jeĹli ktoĹ jeszcze jej nie posiada. ale Diru nie musi siÄ staraÄ o fanĂłw, nawet jeĹli koncert byĹby za tydzieĹ sÄ dzÄ Ĺźe w samych Niemczech by siÄ odpowiednia liczba chÄtnych znalazĹa... choÄ z tego co siÄ zdÄ ĹźyĹam zorientowaÄ Columbiahalle jest caĹkiem spora.
No mysle, ze za jakis czas bedziemy znali sklad wycieczki z Polski ;) i mozna sie bedzie umowic na konkretne miasto i srodek transportu. Bilety trzeba bedzie zamowic szybko... nie sadze, zeby dlugo byly dostepne.
Cytat:
niby maĹo to nie jest, ale jakoĹ niewyobraĹźalnie duĹźo teĹź nie, zawsze to bliĹźej niĹź Japonia.
Dokladnie... jak juz ktos napisal - tak blisko jeszcze nie byli i blizej raczej nie beda.
Poziom: 10
HP: 0/230
0%
MP: 110/110
100%
EXP: 11/22
50%
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2005 19:36
co za ironia Deg tak blisko a ja splukana...no nic moze jeszcze kiedys zdarzy sie jakas okazja(kurde jakby pod koniec wakacji nie mogli sie do berlina wybrac :/)
_________________ Unikaj scenariuszy one zwiodÄ ciÄ
Nie sĹuchaj zĹych podszeptĂłw gĹupcem staniesz siÄ
Panem swym bÄ dĹş wĹasny zbieraj plon
Nie wstydĹş siÄ upadkĂłw zahartujÄ ciÄ
PozbÄ dĹş siÄ poczucia winy jeszcze nie jest czas
Panem swym bÄ dĹş wĹasny zbieraj plon
Diru nie musi siÄ staraÄ o fanĂłw, nawet jeĹli koncert byĹby za tydzieĹ sÄ dzÄ Ĺźe w samych Niemczech by siÄ odpowiednia liczba chÄtnych znalazĹa
zdecydowanie..do tego pomysl kogo byloby tam pelno >D
Cytat:
mnie tam obojÄtne, bo i tak nie mam za co pojechaÄ :>
harlock, TY, wielki fan dega, a juz na wstepie sie poddajesz XD????!!!!!
wszystkim ktorzy jada zycze dobrej zabawy ^__________^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ if life for love, for life... give me a sign
怒FUNK, so what, 怒FUNK, singin' 怒FUNK!
kosz wycieczki... Mysle ze moge robic w tej kwestii za eksperta xP...
pociag z warszawy w 2 strony do berlina kosztuje jakies 240 zl. 6 godzin jazdy, pociagi odchodza co 2 godziny o ile dobrze pamietam.
na miejscu potrzeba minimum 10 euro na rpzejazdy metrem...
dochodzi kwestia noclegu... schroniska so od 8 euro (nie recze za warunki ;]). (spaniu na dworcu w berlinie po raz kolejny mowime nie xP). ale mysle ze 15-18 trzeba liczyc.
jesli chodzi o stuff to mysle ze ceny beda takie jak w sklepie JaME.
reru -> thx x3
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < )
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2005 20:50 Ulubiony zespół: DIR EN GREY Ostatnio słucha: DIR EN GREY - UROBOROS
reru napisał/a:
Cytat:
mnie tam obojÄtne, bo i tak nie mam za co pojechaÄ :>
harlock, TY, wielki fan dega, a juz na wstepie sie poddajesz XD????!!!!!
ja siÄ wcale nie poddaje. ot, patrzÄ realnie. pojawiĹa siÄ tu orientacyjna kwota 700 zeta. 700 zeta to jest o jakieĹ 100 zĹ wiÄcej niĹź wynosi kwota netto najniĹźszego miesiÄcznego wynagrodzenia. najniĹźszego gwarantowanego umowÄ o pracÄ, a nie caĹÄ masÄ kieprawych substytutĂłw. chyba nie musze przypominaÄ, Ĺźe umowa o pracÄ to w dzisiejszych czasach bez znajomoĹci nie lada przywilej. nawet jakbym nie jadĹ przez miesiÄ c, to bym nie uzbieraĹ.
swojÄ refleksjÄ zakoĹczÄ wyjaĹnieniem. ja bynajmniej nie ĹźalÄ siÄ, tylko chciaĹem pewne rzeczy uĹwiadomiÄ osobom zyjÄ cym w matriksie, jeĹźeli takowe znalazĹyby siÄ.
po prostu trudno. bycie mniejszym czy wiÄkszym fanem nie ma w tym wypadku wiÄkszego znaczenia. nie moĹźna mieÄ wszystkiego ;]
Znowu poraszka polskich fanĂłw jrocka
Przeciez w Tu jest wielu fanĂłw czemu nie w Polsce??!!! czy ktoĹ ich tu zapraszaĹ
KAgerou... juz przemilcze ale deg !!!
czemu berlin??? a nie warszawa czy oni wiedz ze jest wielu fanĂłw w Polsce
a czemu nie dwa koncerty w europie!!! do polski przyjechaliby zapewne fani z rosjii ktĂłrym tez nie usmiecha siÄ dojazd do berlia, i znowu niemcy sa lepsi no cóş odkĹadam kase i jade ale czy nic siÄ nie da zrobiÄ zeby jeszcze doszedĹ koncert w polsce czy fani z polski nie mogliby siÄ postaraÄ
no nie wiem officjalny list ...??? przeciez to niedaleko
harlok... obojetne?przeciez to twoj ulubiony zespol!! Ja bym byla glupia jakbym nie jechala...ale mam tylko na wstep;// a reszta...faktycznie glupio, ze tak pozno powiedzieli;/
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2005 21:11 Ulubiony zespół: nie wiem Ostatnio słucha: co popadnie
kaishiku: a jak myslisz czemu tylko jeden koncert w Europie? by fani z caĹej Europy przyjechali, bo na koncertach w kaĹźdym kraju byĹoby ich za maĹo by wogĂłle taki koncert byĹo sens organizowac. ==
ja siÄ nastawiam ze nie jadÄ. KasÄ wciÄ Ĺź odkĹadam od paru miesiÄcy, i wyliczyĹam Ĺźe sumkÄ potrzebnÄ na wyjazd + bilet uzbieram dopiero w okolicach sierpnia/wrzeĹnia :/ CĂłz, licze Ĺźe coĹ interesujÄ cego pojawi sie jeszcze w jesieni.
No cóş, bywa.
Ale moĹźe zdarzy siÄ cud, i jednak pojade 8D
harlok... obojetne?przeciez to twoj ulubiony zespol!! Ja bym byla glupia jakbym nie jechala...ale mam tylko na wstep;// a reszta...faktycznie glupio, ze tak pozno powiedzieli;/
jesoo, dajcie juz spokoj... Jesli jemu obojetne to nie trzeba tego komentowac. Kiedy sie NIE da to sie NIE DA. i tyle == jak ktos nie moze to ma sie zabic czy jak? ==
Cytat:
Przeciez w Tu jest wielu fanĂłw
wielu? ja widze jakies 10 deklaracji.....
eeh, ta kwestia byla omawiana setki tysiecy razy. NIE ma w polsce fanow na koncert tak duzego zespolu. Nie ma kilkuset osob ktore zaplaca 200 zl. mozna jechac do berlina (a to na prawde BLISKO... do japonii jest 20000 km ;]) albo nie jechac.
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < )
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum